Vauhdikas skräppäysvuosi on alkanut!

Kuukauden/vuoden kolmas päivä ja jo kolme leiskaa plakkarissa :) Eli hyvin siis on skräppäysvuosi lähtenyt käyntiin.

Ensimmäinen layout on Pink Reptile Designsille tammikuun BYOC-tarvikkeilla:

Muista aina
Pink Reptile Designs: A Slice Of Lemon Papers + Elements; fontit: Bohemian Typewriter, Crash Numbering

Tämän kuun BYOC-värit eivät ehkä ole minun lempivärini, mutta silti sivusta tuli ihan kiva yhdistettynä kuvaan, jossa on ripaus sinistä. Mielestäni tuo lintu+puhekupla oli ihan hauska idea :)

Sitten MOC-leiskat. Ensimmäinen haaste oli sokkoskräpistys annetuilla ohjeilla. Tällainen tuli minun sivustani:

Uusi vuosi
Just Jaimee: Storyteller 2015 Hunter The Collection, Just Jaimee & Ju Kneipp: Save The Date; fontit: Bohemian Typewriter, Crash Numbering

Toisen päivän haasteena oli sekoitustilatekniikka:

Talvi
Amber LaBau & Laura Passage: Woodsy Winterland; fontit: Bohemian Typewriter, Crash Numbering

Tykkään tästä sivusta tosi paljon. Aloitin sivun kolme kertaa, ennen kuin löysin tarvikkeet/valokuvat joita halusin käyttää. Kannatti nähdä vähän vaivaa, sillä mielestäni onnistuin paitsi blendaustekniikassa myös muutenkin tekemään omannäköiseni sivun. Vaikka vintage ei ole yleensä minun juttuni, jotenkin tähän se sopii.

Nyt sitten odotellaan seuraavaa haastetta… Jotenkin tähän MOC-juttuun on tosi helppo jäädä koukkuun :)

2 thoughts on “Vauhdikas skräppäysvuosi on alkanut!

  1. Hienot sivut aloitukseen :).. mulla meinasi mennä eilisen haasteen (#2) kanssa hermot kun ei tuntunut mitenkään asettuvan elementit kohdalleen.. ihan jees sivu tuli, mutta ei todellakaan mitään parhaimmistoa :).. Juu, koukkuun jää :)

    1. Toivoisin, että tänä vuonna haasteet olisivat erilaisia kuin viime vuonna (eli ei olisi paljon samoja, niin kuin tuo sokkoskräpistys esimerkiksi)… Haluaisin oppia uusia tekniikoita, vaikka uuden opettelu yleensä viekin enemmän aikaa. Jännä, en ollut yhtään innostunut koko haastekuukaudesta mutta nyt tuntuu, että kyllähän tästä taas selvitään. No, katsotaan parin viikon päästä oonko vielä mukana :)