Valtava leiskapläjäys…

Tällä viikolla skräppäsin suunnitelijoilleni neljä sivua ja lisäksi yhden muuten vaan…

Litabells Designs on 16.7-31.7 ScrapMattersin Featured Designer. Tämä tarkoittaa sitä, että parin viikon ajan Litabells on nostettu enemmän esille, esim. voit lukea hänen haastattelunsa ScrapMatters blogista. Lisäksi ostaessasi mitä tahansa tuotteita ScrapMattersin kaupasta vähintään 10$ edestä, saat kaupanpäälle Litabellsin Summer Lovin’ kitin.

Skräppäsin sivun Litabellsin tarvikkeilla, mutta tässä sivussa kuva on pääosassa, ei tarvikkeet…

KesäpoikaTarvikkeet Litabells Designs: Summer Lovin'; fontti: Sunshine In My Soul

Lisäksi muutama ScrapMattersin suunnittelija on tehnyt yhteiskitin, josta käytin Litabellsin osioita tähän sivuun:

Kesäperinne

Tarvikkeet Litabells Designs: Grandma’s Basket (Mixed Matters #6), Jumbo Stamped Alphas; fontti: DJB Poppyseed

Molemmat Litabellsille tekemäni sivut on mielestäni ok, mutta en ole kumpaankaan erityisen ihastunut. Peruskauraa, sanoisin.

Tracy Martinille tein ct-sivun käyttäen tuota minun uutta ”ei kerrosteta mitään”-metodiani.

Huoleton

Tarvikkeet Tracy Martin Designs: Summer Holiday KitLittle Somethings – Seaside; fontti: KG Skinny Latte

Tämä sivu on mielestäni kivan raikas ja kesäinen, tykkään itse kyllä sivusta kovasti.

”Välipalaksi” skräppäsin sivun, jonka on tehty Nerdy Scrapper Studion vanhemmilla tarvikkeilla (mutta jotka olen saanut ilmaiseksi ct-jäsenyyden myötä).

Top 10 rakkaat esineetTarvikkeet Nerdy Scrappers Studio & Little Butterfly Wings: Hello, Spring!; fontit: Bohemian Typewriter, Syphon Spritz, sign-handwriting

Tämäkin on ”eipä juuri kerrostella”-tyyliä, mutta jokin sivussa tökkii, ehkä tuo huono kuva… En tykkää.

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä vierailevan ct:n ominaisuudessa sivu Pink Reptile Designsille.

Muu maa mustikkaTarvikkeet Pink Reptile Designs & Amy Wolff: Homegrown; Pink Reptile Designs: Torn Treasures; fontit: DJB Sissy, Crash Numbering 

Tästä sivusta tykkään ihan tosi paljon. On kerrostusta, on väriä, kivat kuvat… PRD:n tarvikkeilla on vain niin helppo skräpätä, meidän tyylit sopii toisilleen :)

Eli aika monta aika eri tyyppistä sivua tällä(kin) kertaa, minusta on kiva kokeilla eri juttuja ja toivon, etten jumitu johonkin tiettyyn asetteluun (vaikka toki kun paljon skräppää sivut välillä alkavat muistuttaa toisiaan, koska minulla on tuo mielikuvitus hieman rajoittunut). Myös eri suunnittelijoiden tarvikkeet sopivat hyvin erilaisiin tyyleihin, esim. Litabellsin tarvikkeet sopivat kerrosteluun ja toisaalta vaikka art journaling-tyylisiin sivuihin, PRD:n tarvikkeet taas tuollaiseen reippaaseen perusmeininkiin.

Saapa nähdä mitä ensi viikko tuo tullessaan. Ainakin se on viimeinen työviikko ennen lomaa, juhuu! Toivottavasti aikaa jää skräppäyksellekin :)