Onko elämää Month of Challengesin jälkeen?

Kyllä vaikuttaisi olevan, elämää siis. Skräppäystä toki vähemmän, mutta muuta elämää sitäkin enemmän – kiireinen viikko jälleen takana!

Tällä viikolla olen skräpännyt vain yhden sivun, Pink Reptile Designsille hänen helmikuun BYOC-tuotteitaan käyttäen.

Virallinen versio
Pink Reptile Designs: Seriously? Papers + Elements, Stunning Stitches No.4; fontit: Bohemian Typewriter, Crash Numbering, Alboroto

Sivu on skräpätty kiireellä deadlinen painaessa päälle. Ei siis mikään huipputuotos, pikemminkin pakkopullaa.

Muita viikon merkittäviä tapahtumia: vaihdoin iPhonen Nokia Lumiaan! Olen itsekin hämmästyneen järkyttynyt asiasta, mutta näillä mennään. iPhoneni oli vanha 4S, josta oli lasi hajonnut ja joka sammui aina pakkasessa, lisäksi akun kesto oli täysin olematon… En raskinut ostaa uutta iPhonea ja toisaalta koska puhelin oli pettänyt minut niin monessa tilanteessa, olen menettänyt jollain tasolla luottoni iPhoneen (joka siis minun käytössäni oli enemmän lelu kuin puhelin). Joten päätin antaa vielä viimeisen kerran mahdollisuuden Nokialle (ja windowsille), pääasiassa käytän tätä puhelinta puhumiseen ja tekstareihin (+ lisäksi joka paikan kamerana). Tähän asti olen ollut tyytyväinen, mikä on yllättänyt minut itsenikin.

En ole paljon Photariin koskenut, joten seuraava freebiekitti antaa odottaa itseään. Minulla on reilun viikon päästä tentti, jonka jälkeen opiskelukiireet hetkeksi helpottaa. Josko silloin olisin toipunut MOC:stakin tarpeeksi, että jaksan taas innostua skräppäyksestä :)

Mukavaa sunnuntaita kaikille, älkää antako myrskytuulten viedä!