Mikä ihmeen ct?

Blogihiljaisuutta on jatkunut taas useita viikkoja, mutta minulla on hyvä syy: olen keskittynyt skräppäämiseen :) Skräppäysrintamalla olen ollut erittäin aktiivinen enkä vähiten sen vuoksi, että olen nyt mukana kolmessa creative teamissa.

Creative team eli ct on digisuunnittelijan tiimi, joka skräppää mainostaakseen suunnittelijan uusia tuotteita. Eri tiimeillä on eri säännöt mutta pääperiaate on, että saat ilmaiseksi uudet tuotteet ja luot vastineeksi vähintään yhden sivun tai muun projektin ja postaat sivujasi aktiivisesti eri gallerioihin ja promoat muutenkin suunnittelijan tuotteita.
Minulle henkilökohtaisesti sopii skräpätä siten, että sivuilla on deadlinet ja annetut raamit tarvikkeiden muodossa, joten itse olen kokenut ainakin tähän asti ct-jäsenyydet pelkästään positiivisena asiana. Eikä ilmaiset tarvikkeet tietenkään ole miinusta, ehkä saan nyt skräppäysbudejettini parempaan tasapainoon :)
Tiimeihin voi päästä eri tavoin. Suunnittelija voi pyytää skräppääjää mukaan tiimiinsä nähtyään tämän töitä gallerioissa tai hän voi järjestää haun (ct call) ja suunnittelija valitsee hakijoista sopivimmat. Skräppääjä voi myös itse lähestyä suunnittelijaa ja tarjoutua mukaan tiimiin. Skräppääjän kannattaa pitää lähtökohtana sitä, että pitää kyseisen suunnittelijan töistä. On aika ahdistavaa joutua skräppäämään tuotteilla jotka eivät ole mieluisia…
Nyt vähän promoa suunnittelijoilleni (skippaa jos et halua lukea mainostusta!) ja samalla esittelen muutaman sivuni:

– hauskoja doodlailtuja juttuja, iloisia ja värikkäitä digitarvikkeita

Papan mökilläNerdy Scrappers Studio: Avast Ye; fontit: DJB Smartypants, Veneer Three

– ihania tuotteita, todella upeita kuviopapereita ja uniikkeja koristeita, lisäksi Tracyn freebiet on ihan parhaita: laadukkaita ja hauskoja, suosittelen!

– useamman tyylisiä digituotteita: kivoja, nuorekkaita ja värikkäitä, toisaalta myös maanläheisiä ja klassisia

Me yhdessä
  Litabells Designs: He Said She SaidJumbo Stamped Alphas; fonts: MVB Emmascript, Epidemia
Itse koen olevani onnekas kun saan tehdä töitä näiden upeiden suunnittelijoiden kanssa, jotka ovat myös mielettömän ihania ihmisiä! Käykää tutustumassa suunnittelijoihin ja heidän tarvikkeisiinsa, samalla saatatte nähdä minunkin sivujani jossain :)
Jos kiinnostuit creative team -jutuista ja haluaisit mukaan, ei muuta kuin rohkeasti tarjoamaan omia töitä suunnittelijalle! Etuna on tietysti, jos sinulla on kattava galleria töistäsi jossain (esim. ScrapStacks, Pinterest, MSA, DST) jolloin suunnittelijan on helppo nähdä skräppäystyyliäsi. Kannattaa myös seurata sekä yksittäisten suunnittelijoiden blogeja, FB-sivuja, uutiskirjeitä että digitarvikekauppojen ilmoittelua, koska ct call-ilmoituksia on jatkuvasti.
Kuten jo FB:n puolella sanoinkin, en aio alkaa pelkäksi mainostajaksi vaan blogi jatkaa tuttua linjaa (postauksia harvakseltaan ja vaihtelevista aiheista, digiskräppäykseen liittyen). Koska nämä tiimit ovat kuitenkin tällä hetkellä suuri osa skräppäysharrastustani ja kaikki eivät käy FB:ssä sekalaisia päivityksiäni lukemassa, ajattelin tehdä aiheesta oman postauksen tännekin.
Ensi viikolla on iNSD (interNational Scrapbooking Day), itse olen reissussa mutta toivottavasti ehdin jollain tavoin osallistumaan. Silloin kannatta kyllä kierrellä digikauppoja, joka puljulla on isot alennukset ja myös mahtavia ilmaistarvikkeita tarjolla!

 

One thought on “Mikä ihmeen ct?