Layout: Joululista

Skräppään nykyisin todella paljon itsestäni. Tällä kertaa tein sivun lahjatoiveistani :) Eihän aikuiset tee lahjalistoja mutta minäpä tein siltikin. Suurinta osaa lahjoista en tule jouluna saamaan, mutta ei se mitään. Ainahan voi haaveilla…

JoululistaTarvikkeet Little Butterfly Wings: Santa Claus Is ComingDear Santa  Out With The Old In With The New, Pink Reptile Designs: Splatter Brushes no.2  Stamp It no.1, Karah Fredricks: Huh?, Just Jaimee: Shabby Transparent Overlays 2, Allison Pennington: Heartsick/Lovesick Paper Pieces & ScribblesAlso A Very Small Alpha, Sara Gleason: Paperwhite Alpha; fonts: Bohemian Typewriter; Crash Numbering

Sivu syntyi aika helposti. Kuvan valittuani aloitin sivun kokoamisen valitsemalla ensin taustapaperin. Blendasin kuvan taustapaperiin tasomaskin avulla. Paperi näytti valjulta joten rajasin sitä maalaamalla reunat. Korostaakseni kuvaa lisäsin sen taakse riipusteluita ja maalia. Lisäsin ompeleet ja puhekuplan ja kirjoitin tarinoinnin. Otsikon sijoittelu ja kirjainten valinta tuotti hieman ongelmia, lopulta päädyin vellumkirjaimiin jotka eivät pomppaa korostetusti esiin vaan lähes sulautuvat sivuun… Lopuksi lisäsin vielä flair-nappeja tuomaan kolmiulotteisuutta ja taustalle vähän lisää maalia koristeita korostamaan. Sivusta tuntui vielä puuttuvan jotain, joten ihan lopuksi lisäsin lumihiutaleita kulmiin, en tiedä olisiko kannattanut… Mutta tällainen sivusta nyt tuli, näillä mennään :)

Eilen laitoin kahteen albumiin KAIKKI tähän mennessä printatut digisivut. Kirjoitan aiheesta vielä tällä viikolla oman postauksen, mutta täytyy sanoa, että kyllä kannatti. Heti eilen pojat katsoivat perheemme arjesta kertovan albumin kannesta kanteen. Printatut ja albumeeratut sivut ovat huomattavasti ”yleisöystävällisempiä” kuin tietokoneen kovalevyllä olevat ja lisäksi printattuna sivut näyttävät vielä kivemmalta kuin tietokoneen ruudulta katsottuna :)

 

2 thoughts on “Layout: Joululista

  1. Hieno leiska! Tykkään! Aihe on myös hyvä. Sama aihe oli muistaakseni toissa viikolla Digi Daresissa, mutten osallistunut kun en millään keksinyt mitään lahjatoivetta :).. En tiedä onko syynä se, että ei ole yhtään jouluinen ilma ja sitä kautta vähän tunnelma on hakusessa vai eikö tosiaan ole mitään toiveita :).. Ihanaa joulua sinulle ja perheellesi!