Layout: Jotkut huhullut

Lopultakin sain skräpättyä Skräppihetket haasteeseen #11: Ompelu. Aika on kortilla ja vielä yli kolme viikkoa lomaan…

Haasteena oli siis ompelu joko koneella, käsin tai valeompeleina tussilla/kynällä – koska käytän aika useinkin koneompeleita (siis digiversiona tietysti) päätin tällä kertaa kokeilla jotain muuta ja valitsin käsin kirjailun (edelleenkin digiversiona).

ep_dlo102_13_det

Nämä käsinkirjaillut ompeleet on Pink Reptile Designsin (joka on uusi lempparisuunnittelijani jos ette ole huomanneet)  ja mielestäni tuovat kivaa tekstuuria koko sivuun. Tässä sivu kokonaisuudessaan:

ep_dlo102_13_web

Tarvikkeet: Pink Reptile Designs & Studio 68: Bloopers; Pink Reptile Designs: When I Grow UpEmbroider MeTape It!Splatter Brushes No1; Kim Jensen Designs: Fashion Friendly Alphas; Studio Basic: Not So Perfect Masks #1; fonts: DJB I Feel HappyCrash Numbering

Sivu on ihan jees, tykkään asettelusta mutta värit ehkä vähän tökkii… Joka tapauksessa tällä mennään. Tarkoitus oli kuvata tästä alusta loppuun videokin, mutta ei ole kertakaikkisesti aikaa (koska kun kuvaan videon, yritän tehdä sivun kerralla valmiiksi ja tänään olen kyllä joutunut skräppäämään muutaman minuutin kerrallaan). Ehkä sitten seuraavasta ei ct-leiskasta, katsotaan…

2 thoughts on “Layout: Jotkut huhullut

  1. Hieno leiska tuo on ja mua ei kyllä värit tökkää yhtään, hauska toteutus ja hieno kuva :) Kiitos kun osallistuit Skräppihetket haasteeseen!