Layout: FB

Pitkästä aikaa mukana skräppihetket haasteessa :) Haasteena oli SoMe, annettua luonnosta en tällä kertaa käyttänyt mutta skräppäsin (viha/rakkaus)suhteestani Facebookiin.

FBTarvikkeet Little Butterfly Wings: The Wonders Of Motherhood Papers + ElementsGeek Like MeKeep Your Heart Strong, Amy Martin: A Perfect Amount Of Mess Volume 2, fonts: Type-Ra, Klavika Bold

Sivun syntyminen ei ollut tällä kertaa ihan helppoa. Aluksi otin ruutukaappauksia Facebookista ja asettelin kuvat sivulle, mutta sen jälkeen alkoivat ongelmat, kun en osannut valita sopivaa kittiä millä skräpätä. Kokeilin lukuisia eri vaihtoehtoja ja lopulta päädyin tuollaiseen vähän tummempaan ja värikkäämpään taustapaperiin neutraalin vaalean sijasta. Halusin käyttää paljon koristeita joten lykkäsin nappeja ym. sälää sinne ja tänne. Otsikon (lyhyen ytimekkään) tein ”Facebook”-fontilla.

Lopputulokseen olen tyytyväinen, tällaiset ”semiartsy” sivut on nyt eniten mieleeni :) Vaaleat kuvat erottuvat hyvin tummasta taustasta ja pitkään mielessä ollut aihekin on nyt skräpätty. Kiitos Skräppihetket haaste!

 

4 thoughts on “Layout: FB

  1. Tää on kyllä tosi upea sivu!
    Upea kokonaisuus, tykkään erityisesti väreistä.
    Kiva kun olet taas mukana haasteessa!
    xx Merkku xx