Lauantaita!

Long time no see…

Kuten on tullut aiemminkin mainittua, elämä on kiireistä. Kaiken kiireen ja pyörityksen keskellä blogi on se, josta karsin ensimmäisenä. Ja tätä nykyä valitettavasti myös skräppäys :( Saan juuri ja juuri hoidettua ct-työt, nekin vähän huolimattomasti. Harmittaa todella paljon, koska creative teamit joihin kuulun ovat minulle tärkeitä ja haluaisin hoitaa hommani paremmin. Mutta näillä mennään ja aika aikansa kutakin.

Eilen julkaistiin taas The Lilypadissa lokakuun BYOC. Aivan ihana! Pink Reptile Designsilta tuli kolme tuotetta tuohon kokoelmaan: Awesome Sauce Papers, Awesome Sauce Elements ja Put A Label On You Alphas.

Pikaskräppäsin sivun noilla ihanilla tarvikkeilla tämän hetken tuntemuksista: haluaisin talviunille kuten muumit! Inhoan syksyä ja talvea ja voisin skipata koko homman ja herätä taas keväällä… Tai no joulun voisin olla hereillä :)

Talviuni
Pink Reptile Designs: Awesome Sauce Papers + Elements, Put A Label On It Alphas; fontit: Bohemian Typewriter, DJB I Feel Pretty, Stamp Regular (Muumi-kuva/Tove Jansson)

Sivu syntyi perinteisellä pikakaavalla: kerrostetaan papereita, päälle kuva, lisätään muutamia elementtejä sinne tänne ja lopuksi otsikko ja sitten tarinointi. Tein sivua useassa erässä aina kun oli muutamakaan minuutti aikaa, yhteensä sivun tekemiseen ei varmasti mennyt puolta tuntia.

Skräppäyksessä on tällä hetkellä ongelmana myös kuvien puute. Minulla olisi joitakin kuvia jotka haluaisin skräpätä, mutta niitä pitäisi jotenkin käsitellä ja ne pitäisi järjestää… tuntuu, että siihen ei nyt riitä rahkeet. Niinpä kaikki leiskani on näitä minä-sivuja jotka alkaa jo kyllästyttää itseänikin. Mutta tässäkin: aika aikansa kutakin.

Että näillä mennään. Kiireelle ei nyt näytä ihan heti loppua tulevan, joten blogipäivitykset ja skräppäyskin jatkuu epätasaisella aikataululla. Oikein ihanaa viikonloppua kaikille, toivottavasti teillä on mahdollisuus levätä ja skräpätä!