Kiireinen skräppäysviikko

Vaikka viikko alkoi skräppäyksen suhteen rauhallisesti, tahti on kiihtynyt viikon loppua kohti.

Tracy Martinilta tuli tällä viikolla valtava setti upeita tuotteita ja tässä leiskassa yritin käyttää kaikkea mahdollista:

Villit rillitTarvikkeet Tracy Martin: Changes Bundle, fontit: Bohemian Typewriter, Amatic, Crash Numbering

Vähän sekalaisin tuntein suhtaudun sivuun… toisaalta tykkään ja toisaalta en. Tuosta pöllöstä tykkään kyllä tosi paljon :)

Litabellsilta tuli ”Takaisin kouluun”-teemainen kitti ja skräppäsin sillä sivun vanhemman pojan ensimmäisestä koulupäivästä ysiluokkalaisena.

Arrgh!Tarvikkeet Litabells Designs: Learning CurveGot Gesso Vol.3, fontti: DJB I Feel Quirky

Tykkään tosi paljon tuon kitin hieman murretuista perusväreistä ja sivukin onnistui mielestäni ihan kivasti, vaikka kunnon kuvaa en (tietystikään, taaskaan) pojasta saanut otettua.

Pink Reptile Designsilta tulikin sitten aikamoinen kasa uusia tarvikkeita (muistutus: 16. -19.8.13 KAIKKI tarvikkeet -30% The Lilypadissa!)

Ensimmäinen sivu on tehty PRD:n elokuun blogihaasteeseen, jossa tarkoituksena oli käyttää M&M:n PRD:lle haastetta varten tekemää templaattia. Itse koin (jälleen kerran) templaatilla skräppäämisen todella hankalaksi ja sivun tekeminen vei poikkeuksellisen kauan, mutta lopulta sain väännettyä ainakin jollakin tapaa oman näköisen sivun:

Ei pönötetäTarvikkeet M&M Designs for Pink Reptile Designs: August 2013 Challenge Template, Pink Reptile Designs & Mommyish: Project Live Laugh Love, Pink Reptile Designs: Easy PeasyI Kissed A Frog ElementsPretty Pockets no.1Hello Austin Alpha, fontit: DJB I Feel Happy, Bohemian Typewriter 

Sivun otsikkoon (ja aiheeseenkin) sain idean Riikan kommentista, joten kiitos Riikalle 😀

Pink Reptile Designsin ensimmäinen uusi tuote tänä viikonloppuna on matka-aiheiset tarinointikortit, joilla skräppäsin sivun joka osallistuu myös TLP:n tarinointihaasteeseen (haasteena oli kirjoittaa tarinointi listamuodossa).

MatkahaaveitaTarvikkeet Pink Reptile Designs: Planes, Trains & Automobiles Journaling CardsWicked Alpha, Pink Reptile Designs & Amy Wolff: Homegrown, fontit: Free Sketching, sign-handwriting, Crash Numbering 

Tykkään sivusta tosi paljon, oikeastaan voisi kai sanoa, että olen kaiken kaikkiaan tyytyväinen tämän viikon sivuihin :)

Esitin Mirjamille (=Pink Reptile Designsin suunnittelija ja ihana ihminen!) toiveen, josko hän voisi tehdä setin gessoa… ja sellaisen hän teki, aivan mahtavaa! Gessoa onkin nyt sitten vähän joka sivussa 😀

MopoTarvikkeet Pink Reptile Designs: Gesso It, I Kissed A Frog Papers + Elements + Alpha, fontit: DJB I Feel Happy, DJB I Feel Pretty, Crash Numbering 

Tykkään sivussa oikeastaan kaikesta, kuva on hauska (kuten sanottu, me ei pönötetä!) ja värit on iloiset kuten sivun tunnelmakin.

Viimeiseksi oma suosikkini tämänkertaisista, sivu joka valmistui taas aivan hirveällä vauhdilla, mutta näköjään on sitä parempi, mitä vähemmän on aikaa säätää sivujen kanssa.

AamuntorkkuTarvikkeet Pink Reptile Designs: School’s CoolGesso ItHello Austin! Alpha, Punchers Alpha (FB Freebie), fontit: DJB I Feel Happy, Crash Numbering

Kyseessä oli taas ”Back to school”-kitti, mutta halusin käyttää sitä vähän toisella tavalla ja sain inspiraation sivuun tuosta ihanasta ommellusta herätyskellosta. Tykkään sivussa ihan kaikesta enkä muuttaisi siinä mitään (mikä on aika harvinaista minulle)!

Siinäpä ne, aika pitkä postaus tästä nyt tulikin kun leiskoja oli noin monta.

Sain eilen aivan ihanan viestin, nimittäin pestini vierailevana creative teamin jäsenenä Pink Reptile Designsille oli tarkoitus loppua elokuun lopussa… mutta Mirjam pyysikin minua jatkamaan, joten olen nyt pysyvästi Pink Lady :) Juhuu, ihan paras uutinen pitkään aikaan, koska kenellekään ei varmaan ole epäselvää, että rakastan PRD:n tuotteita ja tuo tiimi on vain niin ihana että tunnen oloni maailman onnekkaimmaksi.

Minulla on vielä ensi viikko lomaa ja yritän saada lomani aikana kuvattua uuden alusta loppuun -videon… Mukavaa viikonloppua kaikille, viimeistään ensi viikolla palaan asiaan :)

 

4 thoughts on “Kiireinen skräppäysviikko

    1. Kiitos Riikka :) Olen edelleen tosi, tosi iloinen että saan jatkaa PRD:n tiimissä, koska joka tapauksessa skräppään hänen tarvikkeillaan kaikista eniten.

  1. Aivan ihania sivuja kaikki! Sinulla on aina niin kivoja kuvia perheestäsi ja gesson jäljestä pidän tosi paljon näin diginäkin :) Onnittelut pysyvästä pestistä!

    1. Kiitos Creomi :) Itse en välttämättä ole kauhean tyytyväinen kuviini, mutta jos perheessä on kaksi pelleilevää poikaa ja kaksi muuten vain pihalla olevaa aikuista, ei voi parempia kuiva odottaakaan..:D Ja gesso on minunkin rakkauteni, nimenomaan diginä.