Hyvää uutta vuotta!

Oikein hyvää uutta vuotta 2015! Toivottavasti tämä vuosi tuo meille mukanaan kaikkea hyvää, mukavia haasteita, onnistumisia ja ilon hetkiä.

Nyt kun vuosi 2014 on takana on taas aika katsoa vuoden skräppäyssaldoa. Kaiken kaikkiaan vuosi 2014 oli rauhallisempi skräppäysvuosi kuin edellinen, silti 12×12 sivuja valmistui 158 kpl. Vuosi käynnistyi vauhdikkaasti The Lilypadin Month of Challenges -haasteella, jossa skräpättiin leiska päivässä kuukauden ajan. Tämän jälkeen tahti hiipui hieman, mutta vielä kevään ajan leiskoja syntyi aika tiiviiseen tahtiin.

Keväällä sain olla Little Butterfly Wingsin creative teamissä vierailijana ja se oli todella mukava kokemus. Keväällä minut pyydettiin myös Digi Dares -tiimiin, jossa jatkan edelleen. Samoin jatkan edelleen Pink Reptile Designsin tiimissä, mutta kuten aiemmin jo kerroin Paperillasta päätin nyt luopua. Joten kaksi creative teamiä on jäljellä, katsotaan miten paukut riittää tänä vuonna pestien hoitamiseen.

Kuten perinteenä skräppäysblogeissa on ollut, minäkin valitsin 10 suosikkileiskaani menneeltä vuodelta. Aika moni suosikeistani on tehty erilaisiin haasteisiin tai tiimien tehtävänantoihin, joten täytyy todeta, että ne kyllä saavat joskus hieman venyttämään luovuutta (hyvällä tavalla):

ep_top10_2014

Vuonna 2014 kastoin myös varpaani digisuunnitteluun, mitä aion jatkaa tänäkin vuonna ainakin jossakin mittakaavassa.

Suuri muutos omassa skräppäämisessäni tapahtui, kun päätin luopua Photoshop Elementsin käyttämisestä kokonaan ja siirryin Photoshopin täysversioon. Edelleenkin olen täysi noviisi sen käyttämisessä, mutta pikkuhiljaa leiska leiskalta opin uusia juttuja. Olisi erittäin hyödyllistä käydä jokin Photari-kurssi, mutta siihen ei nyt riitä aika eikä oikein mielenkiintokaan.

Eräs tällä hetkellä skräppäämistäni vaikeuttava seikka on myös kivojen valokuvien puute. Nyt kun perhe (lapset) eivät halua tulla kuvatuiksi, olen tehnyt paljon sivuja itsestäni, mutta sekin aihe alkaa jo kyllästyttää. Täytyy varmaan siirtyä kohta ei-elävien kohteiden skräppäämiseen…

Mitä tuleva vuosi tuo sitten tullessaan? Siviilielämässä työ (ja pienimuotoinen opiskelu) tarjoaa niin paljon haastetta, että harrastukselle aikaa tulee jäämään luultavasti vielä vähemmän kuin viime vuonna, mutta yritän parhaani. Haluan jatkaa digisuunnittelua ja tavoitteena skräppäyksen saralla on saada aikaan yli 100 layoutia vuoden aikana.

Tänään alkaa Month of Challenges (MOC) taas Lilypadissa ja mieli tekee osallistua, tosin suhtaudun erittäin skeptisesti siihen, että tänä vuonna saisin tuon 31 leiskaa tehtyä. Mutta ainahan voi yrittää!

Oikein ihanaa, skräppäyksen ja ilon hetkien täyteistä vuotta 2015! Tästä se taas lähtee :)